Gin Betsy

Omdat moeder de vrouw liever gin dan bier drinkt, gingen we op zoek naar een recept op basis van de Blonde Betsy.
Zowel de kruiden als de hop die we in onze Blonde Betsy gebruiken, komen naar voor in Gìn Betsy.
We gingen jeneverbessen plukken in Italië, omdat deze zoeter zijn dan de Macedonische jeneverbessen. Daarnaast zijn er nog 7 andere botanicals verwerkt in onze Gìn Betsy.

Gìn Betsy is gedistilleerd met een hoge concentratie aan kruiden, waardoor het niet nodig is om extra botanicals toe te voegen bij het serveren.

Gìn Betsy wordt het best gemengd met een neutrale tonic, als garnituur raden we eventueel een fijne zeste van sinaasappel aan.

Spreek Gìn uit als het West-Vlaams voor geen : zo behouden we een knipoog naar ons favoriete bier Betsy en maken we menig kelner gelukkig 😉

Gin Betsy behaalt een zilveren medaille met een score van 87/100 bij Gin Ur Way!!! We zitten daarmee met onze gin bij de Belgische top!!!